[ПРЕДСТОИ] Сборник с тестови въпроси за кандидатстудентски изпит по химия. 2018 Преглед отблизо

Сборник с тестови въпроси за кандидатстудентски изпит по химия. 2018

Автор(и): Катедра по химия

Издателство: Медицински университет - Варна

Година на издаване: 2018

ISBN: 978-619-221-118-9

Сборникът е предназначен за подготовка за конкурсния изпит по химия в МУ-Варна за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация", както и направление „Военен лекар".

Повече детайли

41 Артикули

18,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

"Сборник с тестови въпроси за кандидатстудентски изпит по химия", с авторски колектив преподаватели от Катедра "Химия" на МУ-Варна и под редакцията на Мона Станчева, е предназначен за подготовка за конкурсния изпит по химия в МУ-Варна за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация", както и направление „Военен лекар".

Кандидатстудентският изпит по химия включва решаване на две задачи и тест

Тестът включва въпроси от настоящия „Сборник с тестови въпроси за кандидатстудентски изпит по химия“. Темите са от два раздела - неорганична и органична химия. Въпросите са два вида:

  1. С избор на отговор, като само един от изброените е верен.
  2. Отворени въпроси, на които кандидат-студентът трябва да представи кратки отговори.

 

Повече информация за изпита по химия, както и останалите кандидатстудентски изпити за учебната 2018/2019 г. в Медицински университет – Варна, можете да откриете тук.
"Сборник задачи за кандидатстудентски изпит по химия" (2018) за другата част от изпита - решаване на две задачи - можете да поръчате също от нашия каталог: тук.

16 други продукти в същата категория: