Учебна тетрадка по фармакология за студенти по дентална медицина Преглед отблизо

Учебна тетрадка по фармакология за студенти по дентална медицина

Пособието съдържа 29 упражнения, съобразени с обучението на студентите на МУ-Варна по специалност "Дентална медицина". В края е приложен Списък на задължителните лекарствени продукти.

Повече детайли

11 Артикули

11,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Техническо описание

Автор(и): Стефка Василева Вълчева-Кузманова, Мариета Георгиева, Мария Желязкова-Савова, Силвия Ганчева Маринова, Калоян Добринов Георгиев, Антоанета Борисова Георгиева, Стела Тошкова Драгоманова, Мирослав Цонков Ефтимов, Емил Монев Милев
Издателство: Медицински университет - Варна
Година на издаване: 2014
ISBN: 978-954-9685-98-5

Повече информация

Пособието съдържа 29 упражнения, съобразени с обучението на студентите на МУ-Варна по специалност "Дентална медицина". В края е приложен Списък на задължителните лекарствени продукти. Всяко упражнение включва тематичен конспект-обзор и задачи. Всеки тематичен раздел приключва с колоквиум, съставен от тест, отворени въпроси и рецептурни задачи.
Основен принцип, следван от авторите от Катедрата по предклинична и клинична фармакология (Факултет по медицина) и Катедрата по предклинични и клинични науки (Факултет по фармация), е непрестанното обновяване на преподавания материал и съобразяване на обучението с динамиката на съвременната наука.

11 други продукти в същата категория: