Атлас по анатомия на човека – Том 3 (Учение за съдовете и лимфните органи) Преглед отблизо

Атлас по анатомия на човека – Том 3 (Учение за съдовете и лимфните органи)

Седмото издание на книгата съчетава предимствата на атлас и учебник по анатомия. Тя е богато-илюстрирано, актуализирано и допълнено четиво, насочено към общопрактикуващи лекари, дентални медици, както и млади специалисти и студенти по медицина в медицинските университети, разположени...

Повече детайли

1 Артикул

75,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Техническо описание

Автор(и): Р. Д. Синелников, Я. Р. Синелников и А. Я. Синелников
Издателство: Софтпрес – София
Година на издаване: 2010
ISBN: 978-954-685-926-6

Повече информация

Седмото издание на книгата съчетава предимствата на атлас и учебник по анатомия. Тя е богато-илюстрирано, актуализирано и допълнено четиво, насочено към общопрактикуващи лекари, дентални медици, както и млади специалисти и студенти по медицина в медицинските университети, разположени на територията на страната.

Това е един от най-популярните в световен мащаб атласи, разпространяван на 4 континента и преведен на почти всички езици.

Том 3 на „Атлас по анатомия на човека” е посветен на сърдечносъдовата система и лимфните органи. Детайлно са представени строежът на сърцето, съдовете на малкия и големия кръг на кръвообращението, лимфните възли и съдове, слезката. В атласа са описани не само тяхното развитие, но и възрастовите им особености. Текстът е допълнен от висококачествени пълноцветни изображения на анатомични препарати – фотоси, скици, рисунки и рентгенограми. Всички анатомични термини следват нормативните промени в последната Международна анатомична номенклатура.

Препоръчително четиво за студенти по медицина, лекари и дентални медици от различни специалности.

Българското издание на атласа е под редакцията на председател на Българската национална академия по медицина и ръководител на Университетската катедра по анатомия, хистология и ембриология към Медицински университет – София: чл. кор. проф. д-р Владимир Овчаров, дмн. Негови автори на антологията са Р. Д. Синелников, Я. Р. Синелников и А. Я. Синелников.

Размер: 230x300; 216стр.

Тегло: 1.52 кг

30 други продукти в същата категория: