Анатомия на човека Преглед отблизо

Анатомия на човека

Книгата е четвърто, актуализирано издание на учебника „ Анатомия на човека“. Освен редакции на целия текст от изданието през 2006 г., има добавени нови глави, както и отделни текстове. Актуализирана е и илюстративната информация към текста. Стари фигури са премахнати и са добавени нови с много по-добро качество и информативност. Терминологията в...

Повече детайли

Продуктът не е наличен в момента

49,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Техническо описание

Издателство: Лакс бук
Година на издаване: 2016
ISBN: 789-619-189-029-3

Повече информация

Книгата е четвърто, актуализирано издание на учебника „ Анатомия на човека“. Освен редакции на целия текст от изданието през 2006 г., има добавени нови глави, както и отделни текстове. Актуализирана е и илюстративната информация към текста. Стари фигури са премахнати и са добавени нови с много по-добро качество и информативност. Терминологията в настоящото издание е коригирана - съобразена е с Парижката анатомична номенклатура (PNA), 1955г. и нейните последни актуализации, както и с Международната хистологична и ембриологична номенклатура от 1970г. и последвалите актуализации.

Този труд отразява дългогодишния опит на катедра Анатомия при ВМИ Пловдив в преподаване на нормалната морфология на човека. Той свързва описателните анатомични данни с такива от топографската и клинична анатомия, т.е. обединява теорията с примери от клиничната практика.

Това издание ще улесни студентите по медицина и дентална медицина при изучаване на устройството на човешкото тяло в норма, което е фундамент за тяхното клинично обучение. Книгата е необходим справочник за всички лекари и дентисти, които се интересуват от нормалното устройство на човешкото тяло.

Под редакцията на д-р Г. Балтаджиев

Авторски колектив: проф. д-р Георги Балтаджиев, проф. д-р Пепа Атанасова, проф. д-р Ивета Коева, проф. д-р Стефан Сивков, доц. д-р Атанас Балтаджиев

Медицинско издателство „Лакс бук“ ЕООД, Пловдив, 2016г.

Стр: 1087

30 други продукти в същата категория: