Атлас по анатомия на човека – Том 4 (Учение за нервната система и сетивните органи) Преглед отблизо

Атлас по анатомия на човека – Том 4 (Учение за нервната система и сетивните органи)

Изданието „Атлас по анатомия на човека – Том 4 (Учение за нервната система и сетивните органи)“ е насочено към общопрактикуващи лекари, дентални медици, както и млади специалисти и студенти по медицина в медицинските университети...

Повече детайли

Продуктът не е наличен в момента

75,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Изданието „Атлас по анатомия на човека – Том 4 (Учение за нервната система и сетивните органи)“ е насочено към общопрактикуващи лекари, дентални медици, както и млади специалисти и студенти по медицина в медицинските университети, разположени на територията на страната.

 Автори на антологията, която до този момент е преиздавана 7 пъти, са Р. Д. Синелников, Я. Р. Синелников и А. Я. Синелников. Редактор на българското преводно издание е чл. кор. проф. д-р Владимир Овчаров, дмн, почетен ректор на Медицински университет – София. Анатомичната терминология е съобразена с последните изисквания и адаптирана към българския читател.

 В том 4, може да намерите данни за топографията, строежа, функциите и възрастовите особености на централната и периферната нервна система, с фокус бърху сетивните органи. Този класиески атлас е богато-илюстриран, с цел да бъде максимално улеснен процеса на зрително възприемане на предоставения голям обем от информация.

Издателство: Софтпрес – София

ISBN: 9786191510894

Параметри: тегло - 1.45 кг, страници – 208, размер - 230x300

30 други продукти в същата категория: